Zijn jouw dromen bedrog?

De meeste dromen zijn bedrog, zong een bekende artiest die misschien zelf wel het meest in zijn eigen dromen geloofde, als ik de media zo lees.
Dromen over wat je graag wil realiseren, wat je wil bereiken, waar je naartoe wilt en hoe jouw leven eruit zal zien over een aantal jaren, kan heel motiverend werken. Kan jou echt ervoor laten gaan, geeft een duidelijke focus waar je naartoe gaat. En je droom waarmaken laat jou groeien van trots en zelfvertrouwen.

Toch ervaar ik bij veel mensen dat ze wel een droom hebben maar dat ze niet geloven in het kunnen realiseren van hun droom. Dat ze vastzitten in hun huidige leven. Dat het maar een onbereikbaar verlangen blijft.
Een droom zonder actie en kleine stapjes, zorgt dat er niks gebeurd, het levert in het ergste geval veel frustratie en zelfafwijzing op.
Om je droom te realiseren zul jij keuzes moeten maken om stapjes te kunnen zetten. Ik snap dat dat hartstikke spannend en moeilijk kan zijn. En weet je, je hoeft het niet alleen te doen. Ik ondersteun jou graag in het maken van deze keuzes.
Wekelijks maak ik plek in mijn agenda voor 3 gratis sessies van 30 min om je te voorzien van waardevolle informatie en tips.  Wil jij hiervoor in aanmerking komen, stuur mij een berichtje op info@defeelgoodcoach.com