DeFeelGoodCoach.com

SisterHood Dag

Misschien ken jij dat wel, dat je een clubje hebt, een clubje vriendinnen, van de middelbare school, je studie of nog van de zwangerschapsyoga van alweer even geleden. Zo’n clubje waar je vaak leuke dingen mee hebt gedaan, gelachen hebt en tijd mee hebt gedeeld. Er zijn fijne herinneringen gemaakt en jullie stonden vaak voor elkaar klaar. En nu merk je steeds vaker dat dat clubje minder goed bij je lijkt te passen, dat het stiekem wat oppervlakkig is, dat er onderling gedoe¬†of geroddel is. Jij voelt je er minder prettig bij. En ergens heb je ook een schuldgevoel want het zijn toch leuke mensen. Je hoofd is rationeel en vind dat je niet zo moet zeuren.

Eigenlijk voel je dat je toe bent aan een nieuwe laag van verbinding. De laag waarbij het niet meer om ego verhalen gaat maar om wat werkelijk in jou leeft, om verbinding op hartsniveau waar jij volledig jezelf kan zijn, Waar jij je niet druk hoeft te maken of je er wel bij hoort, het juiste zegt of de juiste kleding aan hebt, hoe zou dat voor jou zijn?

Ik organiseer SisterHood Dagen. Een dag met 2 zweethutsessies op zn Frederique’s, meditatie, tijd voor ritueel, diepe verbondenheid met jezelf en de aanwezige, met alleen vrouwen om elkaar te stimuleren en te motiveren.

Een dag om op te laden, te ontspannen, te reflecteren, volledige verbinding te voelen met jezelf en de natuur.

Een dag die jou helpt om dichter bij je hart te komen

De komende SisterHood Dagen zijn:

Zondag 15 maart 2020

Zondag 29 Maart 2020

Zaterdag 11 April 2020

PS en misschien denk je nu geen idee wat een zweethut is, voel maar of je behoefte hebt aan deze dag en vertrouw dan dat het goed komt

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

DeFeelGoodCoach.com volgen? :)