Als Gedragscoach, Energetisch Therapeut, Inspirator en uit eigen ervaring zie ik dat de huidige maatschappij veel vraagt van ons als mens. Voortdurend tijdgebrek, het goed willen doen en alle ballen in de lucht willen houden, zijn veel gehoorde items. Dit zorgt dat we vergeten goed te voelen en te luisteren naar wat ons lichaam nodig heeft en aangeeft. We lopen leeg qua energie.

Ik kijk samen met jou waarom doe je wat je doet. Stroomt daardoor jouw energie? Hoe kom jij weer lekker in je vel te zitten. Hierbij staat ├ęcht voelen voorop, wat geeft jou energie en wat kost je energie. Ik werk praktisch en oplossingsgericht.

Mijn werkwijze is gestaafd met onderdelen uit de Positieve, TA en RET psychologie, EFT technieken eventueel aangevuld met familie opstellingen/ systemisch werken, voice dialoque en energetische analyse. Tevens is een Energetisch Consult mogelijk. Hierbij ga ik met jou op zoek naar de blokkades in je lijf om vervolgens jouw energie weer krachtig te laten stromen. Vind je het moeilijk om goed te voelen, geen probleem, ik kan me afstemmen op jou en met je meevoelen.

Ik ben ook Teamcoach bij 365 Dagen Succesvol, Gedragscoach bij Skinnyminds en Inspirator bij De Bewustzijnschoool.
Frederique Paardekooper
Eigenaar DeFeelGoodCoach.com