Over Frederique

Over Mij:
Nee ik ga niks, echt helemaal niks aan je betalen. Ik voel ongeloof en onmacht, heb ik dit echt goed begrepen? Mijn vader is boos en resoluut nadat mijn moeder had besloten bij hem weg te gaan. Op dat moment besluit ik ‘Dan doe ik het zelf wel”.

Hoe ik het precies heb aanpakt, ik heb geen idee. Alles dat voorbij kwam, greep ik aan. Ik werkte keihard en niks was te gek.

Op wilskracht en doorzettingsvermogen betaalde ik mijn hele studie en rolde zo mijn 1e baan in. Mensen om mij heen zijn vol bewondering. Wat ben je toch stoer en een doorzetter. Zo knap hoe je het allemaal doet. Ik hoor wat ze zeggen maar laat het gevoelsmatig niet binnenkomen.

Ik stroom door in diverse spin in het web functies, vol toewijding en met meer dan maximale inzet. Ik heb geleerd dat hard werken loont, mij voldoening geeft en stiekem geeft het mij houvast, aanzien en een gevoel van meetellen in deze maatschappij.

En toch zit daar een stemmetje. Is dit alles? Ik voel dat het anders kan, dat er meer is, Alleen wat is dat meer dan? Dit maakt me gelijktijdig doodsbang, kwetsbaar en heel onzeker. Stiekem heb ik me, mijn hele leven ‘anders’ gevoelt. Ik was heel sensitief maar daardoor ook bang voor het onbekende.
Ik vond spiritualiteit zweverig en ik had een geiten wollen sokken beeld waar ik me verre van hield. Die mensen waren in mijn optiek zo anders, daar wilde ik geen enkel associatie mee hebben.

De ommekeer kwam toen mijn 3 kids groter werden. 3 verschillende persoontjes met een eigen kijk en visie op het leven, die mij allemaal vragen stelde. Ja, en toen was mijn grote vraag: Hoe sta ik eigenlijk in mijn eigen leven?

De stoere doorzettende kant, vaak vanuit m’n hoofd beredenerend, was mijn houvast die iedereen kende, die mij zover had gebracht en die mij stiekem ook veel energie kosten. Vriendschappen die eerder oppervlakkiger dan verdiepender leken te worden, kosten veel energie maar ook angst. Langzaam ben ik, zonder er veel over te zeggen tegen mijn omgeving, alles wat voorbij kwam en goed voelde gaan uitproberen. Wat begon met Bikram Yoga werden beetje bij beetje allerlei vormen, opleidingen en technieken voor persoonlijke ontwikkeling, klankschaalsessies, talloze zweethut sessies, cacao ceremonies, nature quests, rapé, visualisatie, etherische oliën en ademhalingssessies. In mijn ogen het een nog zweveriger dan het ander, puur om te ervaren wat het me zou brengen.

Oh JEE, wat heeft het me veel gebracht. Ik ben innerlijk sterk, krachtig en zacht geworden. Ik ben gaan luisteren naar die zachte fluistering in mij. Ik straal, voel me evenwichtig en voel de energie stromen. De angst voor het zweverige en het onbekende heeft mijn leven verrijkt en diepgang gegeven zonder dat ik geiten wollen sokken en een blauwe jurk ben gaan dragen. Daarmee ben ik niet alleen een liefdevol authentiek trouw mens voor mezelf geworden maar zeker ook voor mijn omgeving. Ik leef nu in verbinding met mezelf ipv uit het hoofd en daardoor vaak uit verbinding.

Ik heb van alles gedaan qua werk en opleiding om nu als Energetisch Bewustzijn Coach te kunnen werken. Ik kom op jouw pad om jou een stapje verder te helpen, om samen met jou te kijken naar datgene dat jij nu mag aanpakken om verder te kunnen groeien. De Wet van Aantrekking werkt ook voor jou als jij de regels kent, opvolgt, geloofd en vertrouwt. Ik ben er om jou hierbij te helpen, jou te begeleiden, Je hoeft het niet alleen te doen. En dit zeg ik uit eigen ervaring omdat ik eindeloos dingen alleen heb geprobeerd te doen. Sinds ik me laat helpen en begeleiden is mijn leven een stuk fijner, eenvoudiger en (innerlijk) rustiger.
Ik ben een praktisch mensen mens, altijd oplossingsgericht, hou van details, neem geen genoegen met een simpel antwoord. Ik ben direct en wil graag dingen begrijpen. Ik word heel blij van Aha momenten (ah zit dat zo!). Ik ben ongeduldig en impulsief. Oh ja en ik stel veel vragen, volgens mij kinderen is dat een kruisverhoor. Hierdoor zul je mij niet altijd leuk vinden

Ik ben wars van politiek correct geleuter, je beter voordoen dan je bent, egotripperij, neerbuigendheid , lullen om het lullen, ingewikkeld gedoe en mensen die zichzelf eindeloos graag horen praten en niet luisteren naar een ander

Mensen uit hun hoofd halen en echt laten voelen en ervaren wat hun lichaam ze aangeeft is mijn grootste missie. Ik wil elke dag minimaal 1 persoon inspireren en laten ervaren wat echt voelen van je lichaam je aan informatie geeft.
Als je mij zou kennen zou je weten dat ik:

- Graag dingen samen doe met mijn Lief en 3 pubers (die hier met regelmaat echt niet op zitten te wachten)
- Graag en veel buiten ben
- Graag kampvuurtjes maak
- Ontzettend van zon, zee, strand en zweethutten houd
- Stapels ongelezen boeken naast mijn bed heb liggen, telkens nieuwe koop en in 3 boeken tegelijk lees
- Niet van schietfilms houd, wel van waargebeurde verhalen en documentaires en daar vaak niet met droge ogen naar kan kijken
- Chagrijnig word als je mij uit mijn slaap haalt (heel chagrijnig)
- Ik van zoetigheid hou, het liefste een slagroomtaart van Maison Kelder of Dé witte Leonidas bonbon met hazelnoot erop

Wil jij dit ook?

Hé denk jij nu, na het lezen van mijn verhaal, oh dit wil ik ook.
Ik maak graag 30 minuten Gratis voor je vrij om naar je te luisteren. En ik beloof je dat ik je een inzicht geef. Wil jij graag zo’n 30 minuten DoorbraakSessie