DeFeelGoodCoach.com

Jouw Intuitie als kompas

Je weet dat als je je gevoel volgt dat het leven makkelijk en moeiteloos gaat. Toch schiet je met regelmaat in die innerlijke discussie omdat je gevoel wat anders zegt dan je hoofd. Wil jij nu écht minder vanuit je hoofd en meer vanuit je gevoel leven?

Echt leven zonder angst? Leven in verbinding met jezelf en je omgeving?

Jij wil een leven waarin je kunt zijn wie je echt bent. Zonder je alleen, anders of onbegrepen te voelen. Een leven waarin je onderzoekt wat goed voor jou is ongeacht wat een ander daar van denkt of vindt. Een leven dat zich verrijkt en verdiept door dingen te doen die voor jou goed voelen.

Herken jij dit?

 • Jij wil graag bewuster leven met meer verbinding. Je merkt dat sommige vriendschappen oppervlakkiger lijken te worden. Je heb het altijd fijn en goed gehad samen. Echter betrap jij jezelf erop dat jij je steeds minder prettig in de vriendschap voelt. Gelijktijdig voel je ook een schuldgevoel want het zijn toch leuke mensen en ze staan wel voor je klaar. Het is niet meer zoals vroeger, je mist wat. Je wil graag vriendschappen die je verbinding en inspiratie geven.

 • Jij voelt je een buitenbeentje, daar worstel je mee. Jij ervaart dat je dit niet echt deelt omdat veel mensen in jouw directe omgeving dit niet zullen begrijpen. Je wil meer leren vertrouwen op jezelf.

 • Stiekem ben je bang niet goed genoeg te zijn, dat je op een moment door de mand zal vallen of dat niemand op jou zit te wachten. Je hebt vaak dingen gedaan omdat je het fijn vond dat jouw ego dan bevestiging kreeg. Dit ego wordt steeds minder belangrijk voor jou, je wil op je eigen intuïtie vertrouwen en verbinding op een dieper niveau aangaan

 • Jij voelt dat je jouw eigen spirituele pad wil gaan bewandelen. Toch ervaar je angst want wat gaat dat je brengen? En hoe ziet dat er dan uit? Wat gaat dat voor jou en je omgeving betekenen? Deze angst kan verlammend voor je werken waardoor je niet in actie komt en je hoofd met je gevoel in de clinch ligt.

 • Jij voelt dat je graag aligned wilt leven. Dat je jezelf meer en beter wilt begrijpen en dat het nodig is om meer te zakken in dit persoonlijke proces dat over jou mag gaan en niet over de buitenwereld. Jij hebt behoefte om naar binnen te keren.

Door dit traject werk jij toe naar een zachte sterke jij vol vertrouwen met hart en hoofd op een lijn en stevig staand in jouw eigen leven. Vol in verbinding met jezelf en je omgeving, trouw aan je eigen waarden. En zul jij geluk ervaren doordat jij weet hoe je aligned leeft.

Weg met die angst en onzekerheid. Je bent niet anders, het is gewoon tijd voor actie. Tijd voor aandacht voor jezelf, tijd voor verdieping. Gun dit jezelf want als je blijft wachten is er nooit een goed moment en gaan anderen altijd voor.

In dit “Jouw intuïtie als kompas” traject begeleid ik jouw in je zoektocht naar dit vertrouwen.

Wat krijg jij in “Jouw Intuitie als kompas” traject?

Dit  12 weken traject bestaat uit:

 • 5 x 1,5 uur live sessie
  • live 1op1 in mijn praktijk of online 1op1 met beeld en geluid, jij kiest

 • Ik begeleid jou met behulp van mijn 5 stappen model
  • 5 stappen waarbij in elke stap naar Body Mind & Soul wordt gekeken

 

 • 5 x praktische huiswerkopdracht
  • om het geleerde in je dagelijks leven toe te leren passen
 • 5 x tussentijdse mailmoment
  • zodat je niet verloren rondloopt met al je vragen en ervaringen

Als jij dit Jouw Intuitie als kompas traject volgt

 • Geef jij jezelf toestemming om echt te gaan onderzoeken en ervaren wat ervoor jou toe doet in dit leven ongeacht wat anderen daarvan vinden
 • Haal jij de handrem van je eigen denken en doen zodat een zachtere sterke vrouw tevoorschijn komt die trouw en aligned is aan zichzelf
 • Ga jij de verdieping aan bij jezelf zodat je weet hoe diepgang je leven verrijkt

 

Jouw investering voor dit verdiepende traject waarvan ik beloof dat je niet meer terug wil naar je huidige leven is 795 euro.

Er is een mogelijkheid om in 2 termijnen van elke 410 euro te betalen.

Wat deelnemers zeggen

Frederique is enorm sensitief en weet daarin intuïtief de juiste vragen te stellen. Doordat ze zelf een enorme rust uitstraalt, creëert ze een veilige omgeving waarin je dieper durft te duiken in de voorliggende vraagstukken en dus heel effectief het probleem aanpakt. Daarmee maakt ze het verschil

Margit Spaan

Reviews

Veel en veel dank voor je juiste vragen, soms vragen waar ik niets op wist te zeggen maar mij aan het denken zetten en mij emotioneren, maar dan gebeurt er wat, en ligt de actie bij mij. Echt super hoe je dat deed en het positief hield
Anita Berendsen
Ik heb ontzettend veel van je geleerd, vond het af en toe moeilijk, de vragen die je stelde, omdat ik dan dieper moest graven dan ik eigenlijk wilde, maar het heeft me zeker vooruit geholpen. Je bent echt een TOPCOACH!!!
Janet Jacobs
Wat pak jij vraagstukken rustig en ontzettend intuitief aan. Je straalt rust uit, stelt scherpe vragen en bent betrokken. Ik voelde me heel prettig en veilig bij jou!


Elisabeth

Maak je keuze niet met je hoofd maar met je hart

Veel gestelde vragen

De training duurt 12 weken

Afhankelijk van de duur van jouw vakantie en jouw voorkeur kun je ook kiezen voor de online 1 op 1 versie.

Je volgt dit traject vanuit je luie stoel. Jij ontvangt van mij een speciale link waarmee je kunt inloggen in een online room. Deze is alleen voor jouw en mij toegankelijk. We zien en horen elkaar. Precies hetzelfde traject als 1 op 1 in mijn praktijk, alleen heb je nu geen reistijd.

Deze is in Den Haag. In je bevestiging staat alle informatie

Ja gratis en voor niks voor de deur

Gemiddeld 1 uur per week

Week 1          Sessie 1

Week 2          Huiswerk en Mailcontact

Week 3          Sessie 2

Week 4          Huiswerk

Week 5          Mailcontact

Week 6          Sessie 3

Week 7          Huiswerk 

Week 8          Mailcontact

Week 9          Sessie 4

Week 10       Huiswerk en Mailcontact

Week 11        Sessie 5

Week 12        Mailcontact

×

Like us on Facebook