Corona Moe

Ben jij ook Corona Moe?

Of ik nu even online to the krant kijk of zap langs wat TV zenders. Het Hoofdonderwerp is Corona, Corona en nog meer Corona wat de klok slaat. Op zich snap ik dat willen houdt het dagelijks leven daadwerkelijk in zijn greep. Ieder op zijn of haar eigen manier heeft de laatste van de gevolgen van dit onzichtbare monster.
Het gevecht aangaan met dit monster kan je volledig uit balans brengen als angst en stress de overhand krijgen.

Angst en Stress geven je een ongemakkelijk misschien wel opgejaagd gevoel, een last op je schouders of een spanning in je lichaam. Dit zorgt voor een negatieve gedachtenstroom en daardoor vaak een piekerend hoofd. Ondertussen zit je met je kinderen en partner thuis, Komende slaap misschien wel letterlijk op je af, kom je slaap tekort en ben je daardoor nu zelfs niet de leukste versie van jezelf.

Angst en Stress hebben een lage energiefrequentie, dat heeft invloed op jouw energiepeil, op hoe jij je voelt, wat je denkt en waardoor kom je beetje bij beetje in een vicieuze cirkel te zitten, die zich niet vanzelf gaat oplossen.

De media zendt op dit moment zoveel angstgerelateerde informatie de wereld in dat dit angst en stress bij mensen voedt. Ik volg het nieuws niet meer zo want ik kan er toch niks aan veranderen. Het enige wat ik kan doen is mezelf aan de regels houden en goed voor mezelf zorgen. En dat betekent dat ik eraan werk om mijn energie hoog te houden waardoor ik positief denk en zelfs heel creatief woord. Ik laat mijn licht graag stralen!
Hoe kan jij ervoor zorgen dat dat licht ook volledig straalt?